2. ročník Česko-Slovenského soustředění Kováčov

Ve dnech 8.7.- 13.7. 2018 se konal již 2.ročník Česko- Slovenského soustředění v rekreačním zařízení Panoráma – Kováčov.

Hlavními organizátory a garanty byli za Česko Jiří Jirásek a za Slovensko Ján Dado a Lubka Klementisová.

Rekreační zařízení bylo plně obsazeno s počtem 110 účastníků, jelikož se zúčastnili i rodiče talentované mládeže.

Denní režim začal ranní rozcvičkou, poté následovali tréninky karate, kumite a kobudo až do oběda. Po obědě následoval relax, plavání v bazénu a jiné aktivity, odpoledne program pokračoval tréninky karate, kumite a kobudo.

Ve dnech volna se konal tradičně turnaj v nohejbale družstev, vybíjená dětí, plážový volejbal smíšených družstev a na tatami probíhal samurajský turnaj s pěnovými tyčemi. Těchto soutěží se aktivně zúčastnili i rodiče talentované mládeže.

Zúčastněné oddíly:

ČR – Shodokan karate Sokolov, Bukovany, Březová a Kamikaze Mladá Boleslav

Slovensko – pořádající oddíl Goju kai Bratislava, Stará Bystrica, Banana dojo Šaľa, Duslo Šaľa, Seiken Bratislava, Goju Ryu Levice, Kage dojo Levice, KKK Pezinok, Snake dojo Pezinok, KK Lednické Rovné a Blue Team Bratislava.

Soustředění proběhlo v přátelské atmosféře navázali jsme nová přátelství a získali nové informace pro další cvičení karate a kobudo. Všem děkujeme za účast a už se těšíme na 3. ročník soustředění, který proběhne druhý týden v červenci od 7.7. – 12.7. 2019